Top cele mai cunoscute și mai apreciate jocuri de noroc

Jocurile de noroc au o popularitate foarte mare în rândul amatorilor de distracții inedite și al celor cărora le place să își asume riscuri. Fie că vorbim despre jocuri mecanice de tip sloturi sau de jocuri de masă precum poker sau blackjack, toate au propria plajă de fani și fiecare joc oferă altă senzație și alte posibilități de câștig. De exemplu, există jucători la ruletă care aleg doar acest joc pentru a se perfecționa și a-și mări șansele de câștig. Cele mai cunoscute și mai căutate jocuri de noroc sunt, de obicei, jocuri cu o istorie mai lungă și care au deja diverse variații – așadar pot fi jucate de mai multe tipuri de jucători.

Mai jos, găsești o listă cu cele mai populare jocuri de noroc, în funcție de tipul lor. Acestea pot fi accesate fizic, direct în cazino sau online, pe platformele dedicate, și poți primi chiar bonusuri de bun venit ca să le încerci și să te familiarizezi cu ele.

Cele mai apreciate jocuri slot

Jocurile tip păcănele, fie că sunt online sau la aparate fizice, îi fac pe jucători să se simtă foarte bine și sunt o modalitate aleasă de mulți pentru petrecerea timpului liber. Iată care sunt cele mai căutate sloturi în acest moment, mai ales online sau în varianta de jocuri slot pe telefonul mobil:

Book of Ra deluxe: joc slot inspirat de Egiptul antic, cu simbol special și multe linii de câștig

Sizzling Hot Deluxe: joc slot clasic, cu design plăcut și multe linii de câștig.

20 Super Hot: joc slot cu 20 de linii de câștig și jackpot

Lucky Lady’s Charm: joc slot cu simboluri speciale și multe posibilități de câștig

Burning Hot: joc slot cu până la 20 de linii de câștig și simboluri speciale

Divine Fortune: joc slot inspirat de bogăția zeilor, cu jackpot și multe șanse de câștig

Cele mai populare jocuri de cazino

Această listă cuprinde atât jocuri de masă, cât și jocuri de cazino, contra dealerului sau jocuri de pariere. Cele mai căutate și mai jucate sunt:

  • Blackjack: joc de cărți în care trebuie să depășești numărul de pe cărți al dealerului, fără să depășești 21
  • Ruletă: joc de pariere, în care pariezi sume de bani pe numere sau careuri de numere la care se va opri ruleta
  • Poker: joc de cărți de masă, cu mai mulți jucători, în care câștigă jucătorul cu cea mai puternică combinație de cărți. Este cunoscut ca un joc al autocontrolului și al strategiei
  • Baccarat: joc de cărți cu mai mulți jucători și dealerul, unde câștigă cel cu o mână de cărți a cărei sumă este mai aproape de 9
  • Bingo: joc de noroc pe bază de pariu, jucat, de obicei, în cazinouri online

Jocurile de noroc au o lungă istorie și au fost îndrăgite și practicate și de personalități precum George Washington sau Napoleon Bonaparte. Încearcă-le și alege-ți jocul preferat la sloturi sau dintre jocurile de cazino. Ai șanse la câștiguri mari.

Share This Post!